Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie

509 680 723

infolinia - pomoc techniczna
           730  - 1530

UWAGA!

telefon do wystawcy znajduje się przy ogłoszeniu, obok zdjęcia

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

sery dojrzewające

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Włodowice

Powiat Zawierciański / Gmina Włodowice

Jest to ser o jednolitej strukturze i intensywnym smaku. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z własnej hodowli. Długie dojrzewanie sprawia iż ser nabiera pełni smaku, jego zapach staje się intensywny a smak ostrzejszy.  Bardzo dobrze się topi co sprawia, że staje się idealnym dodatkiem do zapiekanek, makaronów, zup i sosów. Już niewielki dodatek naszego sera wprowadza do potrawy nowy smak.

Ser dojrzewający okres dojrzewania 4 miesiące

- 100% z mleka koziego

- Wyprodukowany w Polsce

- Hermetyczne opakowanie

- Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C

Wartości odżywcze [100g produktu]:

Białko : 26 g

Węglowodany: 0.1 g

Tłuszcz: 23 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g

Cukry: 0.1g

Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311

BRAK KONSERWANTÓW

BRAK WYPEŁNIACZY

BRAK BARWNIKÓW

100 % Smaku