Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie

509 680 723

infolinia - pomoc techniczna
           730  - 1530

UWAGA!

telefon do wystawcy znajduje się przy ogłoszeniu, obok zdjęcia

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

Bunc kozi naturalny GARBACIAK

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Włodowice

Powiat Zawierciański / Gmina Włodowice

Bunc kozi naturalny GARBACIAK

Jest to ser o jednolitej, delikatnej strukturze. Produkowany wyłącznie z mleka koziego pochodzącego z własnej hodowli. Sery idealnie nadaje się jako aromatyczny dodatek do sałatek. Niewielki dodatek tego sera wprowadza do potrawy nowy smak.

Ser półtwardy- okres dojrzewania 2 miesiące

- 200 g sera  100% z mleka koziego

- Czas dojrzewania 1 miesiąc

- Wyprodukowany w Polsce

- Hermetyczne opakowanie

- Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C

Wartości odżywcze [100g produktu]:

Białko : 26 g

Węglowodany: 0.1 g

Tłuszcz: 23 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g

Cukry: 0.1g

Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311

BRAK KONSERWANTÓW

BRAK WYPEŁNIACZY

BRAK BARWNIKÓW

100 % Smaku