Śląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Częstochowie

509 680 723

infolinia - pomoc techniczna
           730  - 1530

UWAGA!

telefon do wystawcy znajduje się przy ogłoszeniu, obok zdjęcia

DODAJ OGŁOSZENIE
Jak dodać ogłoszenie ?
Nie masz konta? Zarejestruj się

Ser kozi półtwardy naturalny lub z dodatkami GARBACIAK

Certyfikat

Certyfikat

Nie

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Włodowice

Powiat Zawierciański / Gmina Włodowice

Sery kozie półtward/ miękkie. Idealne jako ser kanapkowy lub sałatkowy. łatwo siękroi , ma średnio intensywny smak oraz zapach, przy tym jest lekko słony. 

Rodzaje: 

- naturalny,

- z kozieradką,

-z czosnkiem niedzwiedzim,

- z czarnuszka,

- z ziołąmi prowansalkimi i papryką,

-  z ziołami prowansalskimi oraz pomidorami.

 

Ser półtwardy- okres dojrzewania 2 miesiące

- 100% z mleka koziego

- Wyprodukowany w Polsce

- Hermetyczne opakowanie

- Zalecana temperatura przechowania od + 6 do + 8 °C

Wartości odżywcze [100g produktu]:

Białko : 26 g

Węglowodany: 0.1 g

Tłuszcz: 23 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 13g

Cukry: 0.1g

Sól: 1.8g *zawartość soli wynika wyłącznie z naturalnie występującego sodu.

Wartość energetyczna Kj/kcal: 1295/311

BRAK KONSERWANTÓW

BRAK WYPEŁNIACZY

BRAK BARWNIKÓW

100 % Smaku